Top

Een blind date met je zielskind

  • Een blind date met je zielskind
FullFullFullFullFull
(5 / 4 Reviews)
97,00

Heb jij een kinderwens? Wil jij alvast tijdens ‘Een blind date met je zielskind’ hem of haar ontmoeten om o.a. te weten te komen:

  • wat zijn/haar missie op aarde is?
  • waarom hij/zij jou en je gezin uitkiest om bij geboren te worden?
  • wat jij kan doen (of laten) om zijn/haar komst te vergemakkelijken?


Zielskind komt met speciale missie

Net zoals jij dat hebt gedaan, komt ook je kind met een speciale missie naar aarde toe. Behalve om geluk te ervaren en meester te worden in het creëren van de eigen realiteit, is dat ook vaak om deze wereld een stukje mooier te maken op zijn of haar unieke manier. Daar heeft hij/zij jou en je gezin bij nodig.


Eerst iets doen of laten

Hoe mooi is het als jij, je gezin en je zielskind een mooie match vormen? Daarvoor is het wenselijk dat jullie qua frequentie (trillingsgetal) matchen met elkaar. Tijdens deze ontmoeting wordt het je allemaal een stuk duidelijker. Misschien mag je eerst nog iets doen (of laten) voordat je zielskind zich veilig genoeg voelt om naar jou toe te komen. En wie weet, ben je er al helemaal klaar voor.


Hoe gaat dat dan?

Ik neem je via een bijzondere visualisatie mee naar het ‘Tussenstation’ waar de zielskinderen zich bevinden. Daar mag jij rondkijken en ervaren of er een zielskindje op je wacht. Je mag met elkaar in gesprek gaan. Een vertrouwde gids van je is hierbij aanwezig om je te begeleiden. Wie weet wat er voor jou in het verschiet ligt.


Ben je klaar voor je zielskind?

Hoe dan ook, het is een mooie ontmoeting waarbij je een kijkje neemt voorbij de aardse sluier. Dit op zich is al een prachtige ervaring! Je wordt je bewuster van het grotere plaatje en je kan de volgende stap nemen om helemaal klaar te zijn je zielskind te ontvangen. Dat geeft rust, voldoening en vreugde.


Maakt je hart nu een sprongetje?

Een ticket voor een sessie kost € 97,00 incl. btw en duurt ongeveer twee uur. Boek nu je ticket en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op voor de sessie zodat jij en je zielskind elkaar kunnen ontmoeten.Reviews (4)
FullFullFullFullFull (5 / 4 Reviews)

Klant (23-01-2018) FullFullFullFullFull Ik heb mijn zielszoon ontmoet en weet nu dat ik echt erop mag vertrouwen dat ik heel goed op weg ben. En ook dat ik samen met mijn man een prachtige basis ben voor kinderen. Ik voel me dankbaar, lichter, gedragen en vol liefde.

Klant (11-01-2018) FullFullFullFullFull Ik voel me heel dankbaar voor wat er tijdens de sessie gebeurde. Mijn zielenmeisje heb ik al vaker mogen ontmoeten maar vanmiddag liftte ze me letterlijk omhoog in de trilling/frequentie.
Ze liet me zien dat ze vanaf een wolk naar ons gezin kijkt en vertelde dat ze kiest voor ons omdat ze bij ons mag zijn wie ze is. Ik mag haar begeleiden op haar pad. Maar eerst mag ik me meer ontspannen.
Joyce, je bent een warme vrouw die heel veel rust uitstraalt, je hebt heel veel geduld en liefde voor wat je doet.

Klant (11-01-2018) FullFullFullFullFull Ik ontmoette een meisje van 6/7 jaar; heel wijs, erg sterk en zelfverzekerd. Ze vertelde dat haar missie is om de wereld lichter te maken en dat ze van mij wil dat ik de controle laat gaan. Ik moest huilen waarop het meisje me vasthield. Dit is houden van op verschillende lagen. Ze meende het heel oprecht.
Er is al een lief en sterk zielskind in mijn buurt. Ter voorbereiding ga ik meer rust nemen en de controlefreak die ik ben achter me laten. Ik mag meer vertrouwen hebben. Door deze ontmoeting voel ik me rustig, vredig en dankbaar.
Joyce, je bent heel zorgzaam, warm en puur te werk gegaan. Ik gun dit aan iedereen!

Saskia (11-01-2018) FullFullFullFullFull We hebben de reis via skype gedaan. Joyce legde duidelijk uit wat ging gebeuren en wat ik moest doen. Ze trok ook nog een inzichtkaartje voor me: overtuiging.
Toen de deur open ging tijdens de reis was het nog mooier en heerlijker dan ik daarvoor al zag. Ik heb mijn vragen gesteld die ik had. Ik heb uiteindelijk met een kleintje in mijn handen gestaan en ik stroom over van liefde, maar heel voorzichtig alsof ik het niet kon geloven.

We hebben achteraf de sessie besproken, ik wist niet zeker of ik mijn zielskindje wel had gezien omdat ik een kleintje zag, maar niet specifiek een jongetje of meisje, omdat ik te graag wilde. Want mijn kinderwens is zo sterk; was Kleintje daar daadwerkelijk of was het mijn eagerness (zoals Joyce het mooi omschreef). Joyce is ervan overtuigd dat ik mijn zielskindje heb ontmoet.
Wat er voor mij is uitgekomen is, dat ik het moet proberen los te laten, nog meer genieten van mijn leven en te laten gebeuren wat moet gebeuren. Zodat ik met mijn partner nog gelukkiger ben/wordt dan we al zijn.

Stuur naar een vriend
@
@