Top

Een blind date met je zielskind via Skype

  • Een blind date met je zielskind via Skype
rating 5
(5 / 4 Reviews)
97,00

Sessie via Skype. Betaal eenvoudig via iDEAL in een beveiligde omgeving of betaal vooraf via een bankoverschrijving. Je winkelwagen vind je bovenaan de pagina. Jouw investering is € 97,00 inclusief BTW. Na je betaling neem ik contact met je op om op korte termijn een afspraak in te plannen.Reviews (4)
rating 5 (5 / 4 Reviews)

Klant (23-01-2018) rating 5 Ik heb mijn zielszoon ontmoet en weet nu dat ik echt erop mag vertrouwen dat ik heel goed op weg ben. En ook dat ik samen met mijn man een prachtige basis ben voor kinderen. Ik voel me dankbaar, lichter, gedragen en vol liefde.

Klant (11-01-2018) rating 5 Ik voel me heel dankbaar voor wat er tijdens de sessie gebeurde. Mijn zielenmeisje heb ik al vaker mogen ontmoeten maar vanmiddag liftte ze me letterlijk omhoog in de trilling/frequentie.
Ze liet me zien dat ze vanaf een wolk naar ons gezin kijkt en vertelde dat ze kiest voor ons omdat ze bij ons mag zijn wie ze is. Ik mag haar begeleiden op haar pad. Maar eerst mag ik me meer ontspannen.
Joyce, je bent een warme vrouw die heel veel rust uitstraalt, je hebt heel veel geduld en liefde voor wat je doet.

Klant (11-01-2018) rating 5 Ik ontmoette een meisje van 6/7 jaar; heel wijs, erg sterk en zelfverzekerd. Ze vertelde dat haar missie is om de wereld lichter te maken en dat ze van mij wil dat ik de controle laat gaan. Ik moest huilen waarop het meisje me vasthield. Dit is houden van op verschillende lagen. Ze meende het heel oprecht.
Er is al een lief en sterk zielskind in mijn buurt. Ter voorbereiding ga ik meer rust nemen en de controlefreak die ik ben achter me laten. Ik mag meer vertrouwen hebben. Door deze ontmoeting voel ik me rustig, vredig en dankbaar.
Joyce, je bent heel zorgzaam, warm en puur te werk gegaan. Ik gun dit aan iedereen!

Saskia (11-01-2018) rating 5 We hebben de reis via skype gedaan. Joyce legde duidelijk uit wat ging gebeuren en wat ik moest doen. Ze trok ook nog een inzichtkaartje voor me: overtuiging.
Toen de deur open ging tijdens de reis was het nog mooier en heerlijker dan ik daarvoor al zag. Ik heb mijn vragen gesteld die ik had. Ik heb uiteindelijk met een kleintje in mijn handen gestaan en ik stroom over van liefde, maar heel voorzichtig alsof ik het niet kon geloven.

We hebben achteraf de sessie besproken, ik wist niet zeker of ik mijn zielskindje wel had gezien omdat ik een kleintje zag, maar niet specifiek een jongetje of meisje, omdat ik te graag wilde. Want mijn kinderwens is zo sterk; was Kleintje daar daadwerkelijk of was het mijn eagerness (zoals Joyce het mooi omschreef). Joyce is ervan overtuigd dat ik mijn zielskindje heb ontmoet.
Wat er voor mij is uitgekomen is, dat ik het moet proberen los te laten, nog meer genieten van mijn leven en te laten gebeuren wat moet gebeuren. Zodat ik met mijn partner nog gelukkiger ben/wordt dan we al zijn.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over