Top

Een rendez-vous met de beste versie van jezelf

  • Een rendez-vous met de beste versie van jezelf
97,00

Wist je dat je 24/7 een wijze raadgever bij de hand hebt die nooit uit lunchen is net als jij ‘m nodig hebt? De een noemt dit je intuïtie, de ander je hogere zelf. Ik noem dit ook: de beste versie van jezelf.Verlangen naar eenheid

Jij hebt toegang tot alle antwoorden. Waar je ook mee zit en advies over wil, jouw beste versie van jezelf staat klaar jou de weg te wijzen. Maar daar zit 'm nou net de kneep, want door ons jachtige leven zijn we vaak niet meer goed verbonden met ons eigen gevoel. Ons hoofd zit vol. Dat is ook de reden dat veel mensen het idee hebben dat ze er alleen voor staan. Ze verlangen naar meer eenheid. Geldt dat ook voor jou?
Ruimte in je hoofd

Eigenlijk wil je er niet meer alleen voor staan.  Klopt dat? Goed nieuws: je kan binnenkort de adviezen van je eigen wijze raadgever weer horen zodra jij je innerlijke antennes goed afstelt. Je zal weer weten wat de juiste keuzes voor je zijn en niet meer dubben over elk besluit wat je moet nemen. Je zal lekker meer ruimte in je hoofd ervaren, ook aan het einde van de dag.Je soul purpose weten

Als Soul MatchMaker breng ik je weer in contact met deze beste versie van jezelf. Je gaat deze live een-op-een ontmoeten. Het is jouw unieke privéontmoeting.  Vind je dit een beetje eng? Begrijp ik, maar vertrouw erop dat je altijd datgene krijgt wat jij op dat moment kan en wil ontvangen. Het gaat er juist om dat jij weer gaat stralen en weer die persoon wordt die je wilde zijn toen je besloot dit aardse avontuur aan te gaan.

Bestel nu je ticket

Wil jij ook zo’n bijzondere reis maken? Voor een sessie van 2 uur (visualisatie plus coaching) investeer je € 97,00 inclusief btw. Je gaat met waardevolle antwoorden en een concreet plan voor de komende tijd naar huis. Interesse? Je kunt nu je ticket bestellen waarna we jouw sessie gaan inplannen.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over