Top

Een VIP-sessie met je gids via Skype

  • Een VIP-sessie met je gids via Skype
rating 5
(5 / 3 Reviews)
97,00

Sessie via Skype. Betaal eenvoudig via iDEAL in een beveiligde omgeving of betaal vooraf via een bankoverschrijving. Je winkelwagen vind je bovenaan de pagina. Jouw investering is € 97,00 inclusief BTW. Na je betaling neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen.Reviews (3)
rating 5 (5 / 3 Reviews)

klant (30-06-2018) rating 5 Ik werd op het Tussenstation ontvangen door 3 gidsen, het was daar een vrolijke bedoening. Ik stelde telepathisch vragen over mijn boek. Daar kreeg ik waardevolle antwoorden op. Ook kreeg ik tips mee om mijn energie hoog te houden. Deze ontmoeting voelde heel natuurlijk aan en gaf me vertrouwen. Ik kreeg ook nog een rondleiding. Het is een unieke belevenis waarbij ik mijn gidsen lijfelijk aanraakte. Ik wil dit vaker doen om mezelf gefocust te houden.

klant (30-06-2018) rating 5 Ik zag eerst een 10-jarig meisje in een witte jurk met halflang, golvend haar. Even later liep ze hand in hand met mijn hoofdgids, een grote blonde man van ongeveer 30 jaar. Vanuit zijn borstgebied straalde een wit licht. Hij zei: : “Je bent één van een tweeling. Daarom voel jij je alleen.” Ik vond dit ontroerend en emotioneel en vermoed dat het meisje mijn tweelingzusje was. Dit was de boodschap die ik mocht krijgen. Mijn andere vragen waren niet meer relevant.

klant (30-06-2018) rating 5 Ik belandde op een grasveld waar ik blootvoets liep. De zon scheen op me. Aan de rand wachtte een dartelende hond me op. Dit verbaasde me omdat ik veel meer een kattenmens ben. Deze hond was zo speels en genoot enorm. Ik besefte dat dit mijn gids was die in deze vorm verscheen voor deze boodschap. Dat ontroerde me enorm. Dit was een hond waar ik zielsgelukkig van word. Ik mag veel meer plezier beleven. Ik voel me getransformeerd naar een hoger energieniveau.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over