Top

Een reünie met je ongeboren tweelinghelft via Skype

  • Een reünie met je ongeboren tweelinghelft via Skype
rating 5
(5 / 3 Reviews)
97,00

Sessie via Skype. Betaal eenvoudig via iDEAL in een beveiligde omgeving of betaal vooraf via een bankoverschrijving. Je winkelwagen vind je bovenaan de pagina. Jouw investering is € 97,00 inclusief BTW. Na je betaling neem ik contact met je op om op korte termijn een afspraak in te plannen.Reviews (3)
rating 5 (5 / 3 Reviews)

Klant (17-01-2018) rating 5 Ik had het gevoel te leven voor twee, dat was een last op mijn schouders. Tijdens de sessie ontmoette ik mijn tweelingzus. Ze had geen lichaam maar kon zich overal verplaatsen. Ze heeft er zelf voor gekozen terug te gaan om mij te helpen met mijn muziek. Zij is mijn inspiratie. Nu begrijp ik het; mijn muziek ontstaat vanuit verbondenheid met haar, we musiceren samen. Ik voel me hierdoor blij, tevreden en dankbaar. Ik voel me gewoon goed.

Klant (03-01-2018) rating 5 Ik heb een wonderbaarlijke sessie ondergaan bij Joyce! Ik ben er helemaal in de wolken van. Als hooggevoelig persoon kwam ik dankzij haar procedure heel snel in contact met mijn broer. Ik heb met hem heel belangrijke dingen kunnen bespreken en heb zijn mening gekregen op verschillende vragen die ik had. De reünie met hem was heel warm en liefdevol. Ik voel me nu gesteund, gelukkig en opgelucht. Ik weet nu waar ik echt heen wil en wat ik los wil laten. Joyce heeft een magnifiek systeem ontwikkeld om in connectie te komen met je ongeboren tweelinghelft en tegelijk brengt ze dat in een veilige omgeving. Het was een heel mooie ervaring!

Klant (03-01-2018) rating 5 Ik ben er een van een drieling waarvan alleen ik geboren ben. Over hun vroege vertrek vertelden ze dat ze nog niet zo ver waren om een aards leven te hebben. Daarom mocht ik hun voorbeeld zijn. Ze vertelden dat ik het hier alleen maar naar mijn zin hoef te hebben. Dit voelt rustig en bevrijdend. Ik mag dus gewoon genieten van mijn leven!

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over