Top

UITGESTELD - MUZIKALE WORKSHOP ‘ONTMOET DE BESTE VERSIE VAN JEZELF’

  • UITGESTELD - MUZIKALE WORKSHOP ‘ONTMOET DE BESTE VERSIE VAN JEZELF’
FullFullFullFullFull
(5 / 3 Reviews)
7,50

UPDATE: DEZE WORKSHOP WORDT UITGESTELD TOT EEN NADER TE BEPALEN DATUM


In 2018 kan jij knallen! Waarom? Omdat jij 24/7 een wijze raadgever bij je hebt die nooit uit lunchen is net als jij ‘m nodig hebt. De een noemt dit je intuïtie, de ander je hogere zelf. Ik noem het ook: de beste versie van jezelf. Ontmoet hem of haar in deze muzikale workshop en weet direct wat je te doen staat!

Naar het Tussenstation

In deze avontuurlijke workshop reizen we via een geleide visualisatie af naar het ‘Tussenstation’. Dit is de plek voor een heerlijk samenzijn met de beste versie van jezelf. Door de bijzondere energie ga jij dit zelfs zintuiglijk ervaren. Je voelt je hierna heerlijk relaxed en een stuk wijzer.

Waar word je echt blij van?

Wil je weten wat 2018 voor je in petto heeft? Wil je weten hoe je je hartenwensen (bv kinderwens, je zielenmaat ontmoeten of een succesvol droombedrijf) eerder bereikt? Wil je je potentie ten volste gaan leven? Schrijf je dan in voor deze muzikale workshop en krijg waardevolle input van ‘de beste versie van jezelf’. 

Muzikale verrassing

Zo’n bijzondere reis vraagt natuurlijk om sfeervolle muziek, vind je niet? Geertje en Eef Tobé (The Crew Music) zullen ons muzikaal begeleiden met hun inspirerende klanken. Laat je door deze gloednieuwe workshop in vervoering brengen en schrijf je direct in want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Speciaal tarief

Deze sessie heb ik al meerdere keren succesvol gegeven aan individuen en kleine groepjes. Nu wil ik in kaart brengen hoe het wederzijds bevalt als ik deze workshop voor een grotere groep organiseer. Dit is dus eigenlijk een pilot. Vandaar dat de prijs extra laag is gehouden.

Praktische info

Wanneer: datum wordt nog bekend gemaakt
Waar: Copacabana, Overakkerstraat 190, 4834 XP Breda (vrij parkeren)
Ticket: slechts € 7,50 incl. 1 drankje
Reserveren: koop nu je ticket. Na betaling reserveren we een plekje voor je. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken!


Reviews (3)
FullFullFullFullFull (5 / 3 Reviews)

K.W. (08-12-2017) FullFullFullFullFull Ik was verbaasd dat ik terecht kwam in een soort Amerikaanse ranch. Daar ontmoette ik een paard. Ik begreep dat dit een intermediair was voor mijn hogere zelf. Het voelde veilig aan en ik voelde me verbonden met mezelf. Al mijn vragen over de liefde en mijn levensdoel zijn beantwoord. Als geschenk kreeg ik mijn gedrukte boek mee dat nu nog een manuscript is met de boodschap dat dit boek een hoger doel dient. Dat ontroerde me. Ik heb het gevoel dat ik alleen maar hoef te zijn. Strakjes lekker in mijn praktijkruimte stilzitten in rust en het niets. Volgens mij wordt mij de komende tijd meer dingen helder.

T.V. (08-12-2017) FullFullFullFullFull Mijn hogere zelf was meer een gevoel zonder beelden. We hebben samen gedanst en het advies was ook: ga lekker dansen. Op deze manier kan ik namelijk dingen beter loslaten. Leuk detail: ik voelde dat ze met mij mee terug is gereisd naar aarde en ze is nu dicht bij me. Ik neem me voor meer opmerkzaam te zijn van mezelf en ik geloof ook dat de komende tijd veel meer dingen op z'n plek gaan vallen.

G.T. (08-12-2017) FullFullFullFullFull Mijn hogere zelf was een tegenwoordigheid zoals ik ook een engel zie. Ik kreeg het gevoel dat me niets kon overkomen en kreeg meteen een thuisgevoel. Mijn vragen zijn beantwoord. Mijn grootste inzicht is hoe ik negativiteit buiten mezelf houd. Ik ben blij dat ik deze reis heb gemaakt, het geeft me rust en ontspanning.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over